Total de visualitzacions de pàgina:

dilluns, 23 de desembre del 2013

Comiat!

Bé, ha arribat el moment d'acomiadar aquest blog i amb ell l’assignatura de COED i GITIC. A més a més,  això significa... FI DE SEMESTRE!

Durant aquests 4 mesos hem adquirit molts coneixements nous que seran vitals d’ara en endavant, coneixements que no podem perdre i que ens caldrà tenir en compte en tot moment.


Pel que fa a l’assignatura de COED (comunicació oral, escrita i digital) vull destacar que ha estat bastant diferent a totes les altres assignatures realitzades durant el primer semestre de primer curs. Ha set una matèria molt dinàmica i entretinguda. 
Hem aprés que es pot descriure de moltes maneres i no només amb la típica narració. Això ho hem dut a terme amb el treball qui ets, tu? També hem treballat les grans diferències entre el codi oral i l'escrit i les 4 habilitats lingüístiques. A través de la lectura i el treball del llibre “Com parlar bé en públic” hem aprés diferents formes de fer un discurs davant d’un oratori, controlant les pauses, els nervis...i tot això ho vàrem poder practicar durant la recitació d'un poema a la classe. 

Per altra banda l’assignatura de GITIC (gestió de la informació i tecnologia de la informació i el coneixement) ha sigut una matèria molt útil ja que hem treballat un seguit d’eines que ens seran totes de gran utilitat en el futur, eines que, com a futurs mestres, haurem de saber dominar i aplicar a les classes. Totes elles les podrem fer servir a l'aula amb els nostres alumnes per crear vídeos, fer exposicions... Entre d'altres hem treballat amb eines com l'Scoop.it, el Prezi, el Google drive... i fins i tot el Twitter!. Algunes eren totalment desconegudes per a mi com és el cas de l’Scratch que és molt útil per aconseguir que els nens aprenguin mitjançant el joc i pearltrees (un marcador social)

A més a més pel que fa al mòdul hem realitzat dos treballs. Per una banda l'anomenat "El bon comunicador" que consistia en conèixer més a fons a una persona que creguessim que parla bé en públic, que gesticula correctament, que fa ús del sentit de l'humor.... També hem realitzat un altre treball anomenat "Identitat i Territori" en el qual hem hagut d'escollir un tema relacionat amb el títol del treball i aprofundir-hi.

I això és tot amics. Aquí s'acaba aquest bloc. M'ha semblat que una bona manera per acomiadar-me era amb aquesta cançó:



FINS AVIAT!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada