Total de visualitzacions de pàgina:

dilluns, 23 de desembre del 2013

Editant mitjançant YouTube


A una de les classes de GITIC vàrem aprendre un nou programa online per editar vídeos, YouTube. 

YouTube és una web on els usuaris podem pujar vídeos i compartir-los. Ara bé, actualment també els poden editar. El servei de YouTube va ser creat per 3 ex-treballadors al Febrer de 2005. 

Molta gent pensa que aquest servei només serveix per escoltar les músiques del moment i veure'n els seus videoclips però això no és així ja que a YouTube hi ha molt més que música. També podem trobar documentals, tutorials....qualsevol cosa que un usuari vulgui compartir amb la resta de persones. 

Com he comentat abans doncs, a l'hora de GITIC vàrem fer servir YouTube per una cosa diferent: per editar vídeos mitjançant l'editor de vídeos. Primer de tot cal entrar a YouTube com ha usuaris i seguidament el costat de la cerca de vídeos clica "penja un vídeo". Això et permet crear vídeos de 4 maneres diferents: amb càmera web,  mitjançant moltes fotos, Hangouts en directe de Google+ i editor de vídeos. 

Un cop hem triat l'opció d'editor de vídeos podem triar el vídeo que volem posar, les fotos, la música, les transcicions, el text....A més a més un cop triat el vídeo podem posar-hi efectes, fer correccions ràpides, afegir-hi text o audio. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada