Total de visualitzacions de pàgina:

dijous, 19 de desembre del 2013

Prezi i Pearltrees

L'entrada d'avui està dedicada els dos treballs que presentem en el mòdul corresponent a COED i GITIC. 

Pel que fa aquest treball de la publicació digital tracta d'una presentació on mostrem la recerca i seguiment que hem fet sobre un personatge que hem considerat que és un bon comunicador. Per tal d'analitzar el personatge escollit (Òscar Dalmau) ens hem basat en les característiques que vàrem definir a COED així com en els continguts del llibre. Per fer-lo vam haver d'utilitzar una eina que vàrem treballar a la classe de GITIC, el Pearltrees.

Pearltrees és una eina de curació visual i de col·laboració que permet als usuaris recopilar, organitzar i compartir qualsevol URL que troben en línia, així com pujar fotos i notes personals. 





Oscar Dalmau in Mireia Duran (mireiady)

Collect what you like from your Android devices thanks to the Pearltrees' app
 



Per realitzar el treball de Identitat i Territori vam utilitzar una altra eina que vam estar treballant a GITIC aquesta s'anomena PreziPrezi és un un programa de presentacions per explorar i compartir idees sobre un llenç virtual basada en la informàtica en núvol (programari com a servei). Prezi es distingeix per la seva interfície d'usuari amb zoom, que permet als usuaris disposar d'una visió més apropada o més allunyada de la zona de la presentació. Prezi permet als usuaris visualitzar i navegar a través de la informació dins d'un espai 2,5D. Per saber-ne més d'aquest programa podeu clicar el següent enllaç



A més a més si voleu saber més coses sobre aquestes dues grans eines consulteu aquest blog de la Mar Ferrer!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada